Schilderles 

Om de week geef ik les in schilderen met ei-tempera. Het vergt concentratie en doorzettingsvermogen deze eeuwen-oude techniek onder de knie te krijgen, maar het leuke is natuurlijk al doende te ontdekken en te leren. Mail of bel voor meer informatie.

Portretschilderen bij Remigius

Vrijdag en zaterdag geeft Remigius lessen portretschilderen in het atelier. Zijn populaire lessen zitten behoorlijk vol, maar soms komt er een plekje vrij. Voor informatie zie https://www.remigius.eu/

Gastschilders

In mijn Atelier ontvang ik iedere donderdag gastschilders, zelfstandig werkende kunstenaars die eigen werk en materiaal meebrengen om te schilderen, tekenen of op een andere manier kunst te maken. Wij inspireren en motiveren elkaar, delen kennis en wisselen ervaringen uit. Lijkt het je leuk je aan te sluiten bij deze gezellige groep, mail of bel om te horen of er plaats is.


Workshops

Een aantal keer per jaar geef ik een workshop. In een dag maak je kennis met de uitdagingen van het schilderen met ei-tempera. Geef je op voor de mailinglist als je interesse hebt, je ontvangt dan automatisch bericht als de nieuwe workshops zijn gepland. Workshops op maat, met een eigen groepje of gezin, zijn ook mogelijk. Dat kan een workshop schilderen met tempera zijn, maar ook bijvoorbeeld zelfportretten schilderen met olieverf.


Verhuur 

Atelier aan de Haven is ook te huur voor workshops, cursussen, presentaties, borrels en lunches of diners. 

Mail of bel voor meer informatie.